Vis mobiel haken – Deel 1

Gemaakt door J.M.Postma

Voor een goede vriendin was ik bezig om iets leuks te haken voor de kinderkamer als kraam cadeau. Ze is bevallen van een tweeling. Echter tijdens het haken kreeg ik het idee om niet een enkele knuffel te haken maar er een leuke mobiel van te maken. Dit kwam waarschijnlijk doordat ik 2 dagen daarvoor de DVD van Nemo in mijn handen had. Zoals wel vaker gebeurt met dit soort ideeën was 1+1 = 2. De baby rog van A boy and bunting https://www.scheepjes.com/nl/friends/a-boy-and-bunting/yarn-7-baby-ray-3385/ is al in de maak. De details zijn nog niet toegevoegd omdat ik eerst de overige zeediertjes wil haken.

Tja nu andere leuke ideetjes zoeken van allerlei zeediertjes. Gelukkig staat internet er vol mee. De volgende zeedier patronen (gratis) heb ik al gevonden:

Ondertussen heb ik de schattige kwal van juneleehooker ook al voltooid. En nu ben ik bezig met een schattig clownvisje van natalinacraft. Ik maak zo’n 5 verschillende zeediertjes afhankelijk van de grootte. Ik hou jullie op de hoogte over de voortgang van dit leuke project.

Gemaakt door J.M.Postma

Een fijne dag toegewenst.

Groetjes Judy

Advertentie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s